lördag 19 september 2009

The love we share.

Inatt på jobbet gick jag runt och pratade och sjöng för mig själv. Inget ovanligt där. Men mitt i allt så stannade jag upp och försökte komma på vad i helvete jag sjöng på. Jag har letat som en tok, och det är ingen låt som existerar.

"The love we share
takes me where
I want to be
just come with me
to a promised land
us hand in hand
to where our love
will shine above"

Om jag förstår min hjärna rätt, så har jag alltså kommit på det här inatt. Seriöst, jag kommer inte på saker som rimmar bara sådär, det brukar ta mig en timme iallafall att få ned en låttext som funkar bra. Men jag är glad ändå.

Jag tillägnar den till mitt livs största kärlek. Kvinnan jag vill spendera resten av mitt liv med, och gärna mer därtill. Hon som får mig att flina som en idiot på jobbet när jag får sms av henne. Hon som gör mig så lycklig så jag vill spricka. Hon som jag inte kan tänka mig ett liv utan. Hon som jag passar så sjukt bra ihop med att ord inte kan beskriva det. Min framtida hustru, mor till mina barn, och största kärlek någonsin. Min älskling.

Med det sagt så tänker jag nu knyta ihop det sista på jobbet, och åka hem till den uppvärmda sängen där hon väntar sovandes.

Puss på er. <3

1 kommentar:

Anonym sa...

"Jag tillägnar den till mitt livs största kärlek. Kvinnan jag vill spendera resten av mitt liv med, och gärna mer därtill. Hon som får mig att flina som en idiot på jobbet när jag får sms av henne. Hon som gör mig så lycklig så jag vill spricka. Hon som jag inte kan tänka mig ett liv utan. Hon som jag passar så sjukt bra ihop med att ord inte kan beskriva det. Min framtida hustru, mor till mina barn, och största kärlek någonsin. Min älskling."

ÅH.. jag gråter! Dripp, dropp. Vad fint skrivet. Är så lycklig för dig och J! Saknar er. /S